Samsung Galaxy S22 versus Galaxy S21

Samsung Galaxy S22 versus Galaxy S21

Samsung bracht de Galaxy S22 ongeveer een maand na de release van de Galaxy S21 FE uit. De Galaxy S21 is altijd al een favoriet van fans geweest, maar is hij beter dan de Galaxy S22?

Hoewel beide telefoons in hetzelfde jaar werden uitgebracht, zijn beide zeer verschillende telefoons. Toegegeven, er zijn enkele overeenkomsten, maar er zijn vooral veel verschillen. 

Weergave en ontwerp

Zowel de Galaxy S22 als de S21 FE hebben een AMOLED-paneel, FHD+ resolutie en een verversingssnelheid van 120 Hz. De weergavekwaliteit en kleur zijn dus vrijwel hetzelfde. Maar de Galaxy S21  heeft een groter 6,4-inch scherm, terwijl de Galaxy S22 een kleiner 6,1-inch scherm heeft. Er is dan ook een speciaal Samsung Galaxy S21 hoesje voor onder meer optimale bescherming.

Het design van beide smartphones lijkt erg op elkaar. Beide hebben dezelfde camerabobbel en hetzelfde geperforeerde ontwerp. Deze telefoons hebben ook een IP68-classificatie en dit betekent dat ze zowel water- als stofbestendig zijn.

Wat weergave en ontwerp betreft, bieden beide telefoons dezelfde waarde. Maar je krijgt een iets groter scherm op de Galaxy S21.

Camera

Samsung is erg goed in het maken van telefoons met goede camera’s. Aan de achterzijde heeft de Galaxy S21 driedubbele camera’s: een 12MP hoofdcamera met de OIS, een 8MP telelens met 2x optisch en een 12MP ultragroothoeklens. En aan de voorkant heeft het een 32 MP selfie-camera.

De Galaxy S22 daarentegen heeft drie camera’s aan de achterzijde: een 50 MP hoofdcamera met OIS, een 10 MP telelens met 3x optische zoom en een 12 MP ultragroothoekcamera. En vooraf wordt het geleverd met een 10 MP selfie-camera.

De camera’s van beide telefoons geven je foto’s en video’s van hoge kwaliteit. Maar de Galaxy S22 gebruikt een nieuwere 50 MP hoofdcamera en een telelens met een betere optische zoom. De camerasensoren in de Galaxy S22 zijn ook nieuwer dan die in de Galaxy S21 FE. Om je camera nog beter te beschermen is er een Samsung Galaxy S22 hoes.

Prestaties 

De prestaties van de Galaxy S22 zijn verbeterd en beter dan die van de Galaxy S21. Dit komt doordat de Galaxy S22 is voorzien van de nieuwste Snapdragon 8 Gen 1-chip. Terwijl de Galaxy S21 is uitgerust met de oudere Snapdragon 888 5G-chip.

Uit tests blijkt dat de chipset in de S22 20x beter en 30x efficiënter is dan die chipset in de S21. De chipset in de Galaxy S22 heeft ook nieuwere CPU-kernen, nieuwere GPU, nieuwere NPU en nieuwe ISP.

Deze twee smartphones hebben ondersteuning voor 5G-netwerkconnectiviteit. Het RAM-geheugen in de Galaxy S22 is 8 GB met opslagopties van 128 en 256 GB. De Galaxy S21 FE heeft daarentegen 6 of 8 GB RAM met opslagmogelijkheden variërend van 128 tot 256 GB.

Software

Zowel de Samsung Galaxy S22 als de S21 FE starten Android 12 uit de doos op. Samsung heeft 4 jaar grote software-updates voor zijn toestel beloofd.

 

Internetgebruik verschuift in Rusland door oorlog in Oekraïne

Internetgebruik verschuift in Rusland door oorlog in Oekraïne

Het internet wordt voor veel Russen steeds meer dichtgespijkerd. Sinds het begin van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne wordt de eerstgenoemde op tal van manieren aan banden gelegd door de Westerse overheden. Het gaat niet alleen om sancties van Europa en de Verenigde Staten, maar ook om bedrijven die de situatie niet vertrouwen en wegtrekken of hun werkzaamheden tijdelijk stoppen over de Russische grens. Veel van deze bedrijven opereren op het internet waardoor veel internetdiensten niet meer beschikbaar worden in dat land.

Sociaal media geblokkeerd op internet

Het was al eerder vrij lastig om je op het internet te bewegen op sociaalmediaplatformen in Rusland. Bijvoorbeeld de verbinding met Twitter wordt door de overheid bewust ingeperkt waardoor het langer duurt om informatie op te vragen en berichten te plaatsen. Hierdoor is het erg lastig om van dit platform online gebruik te maken. Hier komt bij dat Russen sinds korte tijd ook niet meer bij Facebook en Instagram kunnen om hun berichten te lezen en plaatsen. De providers van het land reguleren de snelheden en toegang tot dergelijke sites. Gelukkig is dat in het Westen nog niet in zo’n ver stadium gevorderd en kan je nog naar hartenlust providers vergelijken om een passende internetverbinding te vinden.

De reden die hier achter ligt is dat het overkoepelende bedrijf Meta door de Russische overheid is geclassificeerd als extremistisch. Waarschijnlijk is deze conclusie gevolgd uit een actie van Meta die tijdelijk op Facebook en Instagram toeliet om Russische militairen op die platformen aan te vallen. Gewoonlijk zijn dat soort acties niet toegestaan voor gebruikers. Dat dit keer het bedrijf er zelf mee op de proppen kwam en hun gebruikers daartoe stimuleerde is ongehoord.

Als reactie op deze blokkades van het Kremlin kiezen de inwoners voor alternatieven die de veroordelingen en sancties omzeilen. Zo maken veel gebruikers gebruik van zogenaamde VPN. Dit zijn servers die buiten het eigen IP-adres liggen en andere voorwaarden voor toegang hebben waardoor toezichthouders van landelijke servers niet kunnen detecteren op welke website een gebruiker nu precies vertoeft.

Entertainment en appwinkels zijn weggetrokken

Als dit niet genoeg mocht zijn is het internet op het gebied van entertainment ook sterk ingekort. Begin maart van 2022 trok Netflix zich terug uit het land en kunnen inwoners gaan films en series meer streamen. Bovendien zijn alle lopende producties en andere aankopen stopgezet. Voordat Oekraïne werd binnengevallen werkte Netflix aan exclusieve series die in Rusland werden opgenomen.

Naast beeldmateriaal is het muziekplatform Spotify ook bezig met de stekker te trekken uit hun streamingdiensten. Dat is niet om het internetverkeer te beperken naar hun services, maar volgens Spotify is dat om hun Russische medewerkers en luisteraars te beschermen. Het Kremlin heeft namelijk een wet geïntroduceerd die het verspreiden van desinformatie verbiedt. Voor het bedrijf is dit daarom genoeg reden tot voorzichtigheid en staakt de activiteiten.

Apps moeten het ook ontgelden. Veel online Russische appwinkels zijn gesloten of hebben zich teruggetrokken. Zo zijn betalingen in de Google Play Store in de regio van Rusland uitgeschakeld. Nieuwe abonnementen, apps, films en muziek kunnen hierdoor niet meer worden afgenomen of gedownload. Een gevolg hiervan is dat een non-profitorganisatie de bouw is begonnen met een eigen appwinkel. De naam zal NashStore worden en is bedoeld voor Android-gebruikers en ontwikkelaars van apps die geen problemen hebben met geld verdienen op de Russische markt. Ergens begin mei van 2022 zal die appwinkel klaar zijn.

Digitale tv via kabel? Kijk niet verder

Digitale tv via kabel? Kijk niet verder

Als je tv wilt kunnen kijken op jouw tv, dan is het van belang om een aantal kabels en aansluitingen in huis te hebben. Als dit niet het geval is, is het niet mogelijk om tv te kijken. Dit wil je natuurlijk voorkomen en daarom is het handig om te kijken naar de juiste kabels. Ben jij op zoek naar een digitale tv via een kabel? Dan is het vooral handig om niet verder te kijken. Dit is namelijk de juiste locatie waar jij moet zijn! De technologie is tegenwoordig erg ver, waardoor je via een kabel tv kunt kijken. Je hebt ook de mogelijkheid om zonder kabel tv te kijken. Wel betaal je hier een stuk meer voor. Welke kabels jij nodig hebt, lees je in de tekst.

De bekende Coax kabel nooit vergeten

Zonder een coax kabel is het niet mogelijk om tv te kijken. Als jij via een kabel tv wilt kunnen kijken, is het belangrijk om een coax kabel aan te schaffen. Bij het aanschaffen van een coax kabel zijn er veel verschillende kabels waar jij uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kijken voor verschillende lengtes. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf je lengte te bepalen. Vaak betaal je voor een coax kabel 54 cent per meter. Dit is zeker niet veel en daarom dus ook echt te betalen. Hou er wel rekening mee dat coaxkabels niet dun zijn. Ze zijn redelijk dik vergeleken andere coaxkabels. Je hebt ook verschillende kleuren coax kabels. Zo heb je de mogelijkheid om te kijken welke kleur het beste past binnen het interieur. Dit zal er ook voor zorgen, dat jij de coax kabel goed kunt verwerken.

De technologie verbeteren binnen je woning

De technologie wordt steeds beter en daarom is het ook handig dat jij meeloopt met de tijd. Tegenwoordig heb je leuke apparaten waarmee jij je woning kunt verbeteren en wellicht beter kunt beveiligen. Als we het hebben over beter beveiligen, dan kun je kijken voor een videofoon. Een videofoon is erg leuk en ook nog eens handig om aan te schaffen. Zo kent bijna iedereen de ring deurbel. Dit is een beroemde deurbel die veel mensen gebruiken. Door de deurbel kun jij zien wie aan de deur staat, dit is toch handig? Je hebt ook andere deurbellen die jij aan kunt schaffen. Deze deurbellen kunnen erg handig zijn om aan te schaffen.

De handige technologie via wifi en app

De videofoon is erg handig, maar tegenwoordig kun je de videofoon volgen met de wifi en app. Hierdoor kun jij overal bekijken wie er bij jou aan de deur staat. Hoewel dit ook erg handig is, beveiligd de videofoon ook zeker je woning. Staat er een ongewenst persoon voor de deur? Dan hoef je zeker niet open te doen. Daarnaast voel jij als jezelf ook een stuk veiliger met de videofoon. Als je een videofoon hebt gekocht, dan kun je een afspraak maken voor het installeren van de videofoon. Zo snel mogelijk kun jij genieten van de videofoon.

Videowall inzetten als marketing instrument

Videowall inzetten als marketing instrument

ZetaDisplay kan een videowall inzetten als marketing instrument. Het is ideaal om dit te doen aangezien het goed in te zetten is voor consumenten. Het helpt heel goed als marketing tool. Steeds meer bedrijven gebruiken het dan ook. Het werkt ideaal om zo meer consumenten te krijgen. Het is ook een goede tool voor veel bedrijven. In dit artikel zul je meer informatie vinden over het inzetten van een videowall als marketing instrument.

Marketing instrument

Een videowall zie je steeds meer. Je ziet het in musea, in winkelcentra, bij winkels of in een bedrijf. Je kunt bij ZetaDisplay zelf de maat van de videowall bepalen. Dat is wel zo makkelijk. Als je passende software heb kan je zelf de videowall aansturen. Dat is super handig. Het is fijn om een videowall te gebruiken voor de marketing omdat een bedrijf zo meer klanten kan krijgen. Je kunt ook bijvoorbeeld een passende tekst of plaatje op de videowall hebben. Dat zorgt voor meer aandacht van de klanten. Dat valt namelijk op en trekt interesse. Dat is goed om meer consumenten te krijgen. Het is zeker handig als je meer consumenten wilt voor een product dat net gelanceerd is.

Effectief communiceren

Een videowall wordt ingezet zodat bedrijven beter kunnen communiceren met klanten. Vaak staat er op een videowall een plaatje. Dat zorgt vaak voor veel aandacht. Klanten vinden het opvallen en het werkt vaak beter dan een lap tekst. Dat leest vaak niemand en is bovendien ook wat saai. Het is veel fijner om je boodschap via een videowall te communiceren. Op onze website kun je gemakkelijk jouw videowall bestellen. We hebben verschillende soorten dus er is voor iedereen een videowall die bevalt. Wij hebben ook adviseurs die je verder helpen in het kiezen van de juiste videowall en de maat ervan. Wij hopen dat je net zo enthousiast bent als ons. 

3 voordelen van online gokken

3 voordelen van online gokken

Hou jij ook zo van het Casino? Het casino is een plek met heel veel verschillende soorten spellen die allemaal 1 doel hebben: winnen. Dit geeft een erg leuk gevoel als je er bent. Van solo spellen tot spellen die je met meerdere mensen doet. De laatste tijd komt er steeds meer op van online gokken. Hetzelfde als het casino maar dan online. In dit blog geef ik je 3 voordelen van online gokken.

Meer spellen

In het casino heb je een ruime voorraad aan spellen die je kan spelen. Zowel in je eentje als met meerdere mensen. Dit is natuurlijk erg leuk maar toch kan het zijn dat je een spel mist. Het voordeel aan online gokken is dat je een veel grotere voorraad hebt aan spellen. Alles waar je ook maar aan kan denken staat online, roulette online, klaar voor jou om te spelen!

Geen reistijd

Het casino is ontzettend leuk, maar wat nou als je ver weg woont van een casino. Of wat als je zin hebt om 1 of 2 spellen te spelen en daarvoor niet helemaal naar het casino wilt rijden. Online gokken biedt hiervoor de oplossing omdat je dit lekker vanuit huis kan doen! Lekker op de bank of aan de tafel heb je alle spellen tot je beschikking. Ook als je er maar een paar wilt spelen.

Online spelen

In het casino heb je veel spellen die je met meerdere mensen kan doen. Dit zijn vaak spellen waar iedereen geld inlegt en 1 persoon ermee vandoor gaat. Het nadeel aan het casino is dat je dit met meerdere mensen moet doen en niet iedereen in het casino heeft er altijd zin in. Online gokken biedt hiervoor de oplossing omdat je met iedereen over de hele wereld kan spelen, Dutch Gamblers! Je kan op veel websites inloggen en binnen no-time heb je mensen die graag met jou spelen!

Een carrière in de televisie-uitzendingen en productie

De wereld van de omroep en productie kan er glamoureus uitzien, maar achter die rol, zoals verankering of het uitvoeren van rollen zoals radio of video disc jockey, zijn er veel mensen die dingen mogelijk maken om te worden gezien op de televisie of te horen op de radio.

Zelfs als on-camera of on-air posities zijn de meest bekende termen die breed worden gebruikt in de omroep, echter, de meerderheid van de werkgelegenheid zijn betrokken achter de schermen. Hoewel de beloningen zijn zeer shinning, deze televisie-uitzendingen en productie is eigenlijk een zeer concurrerende industrie en de werktijden kan zeer veeleisend zijn. Daarom vraagt het om een goede opleiding en opleiding, die je krijgen van een goede kunst- en designschool.

Deze dagen, de meeste mate programma’s in televisie-uitzendingen en productie worden aangeboden aan technische instituten en een aantal kunst en design hogescholen en universiteiten. Het grote voordeel van het invullen van een opleiding in Radio en Televisie Omroep is dat het helpt u bij het ontwikkelen van een goed begrip van de conventies, technologie, en praktijken van de omroep-en productie-industrie.

Toe te voegen aan deze, het helpt je zelfs bij het begrijpen van verschillende onderwerpen zoals videobewerking, radiostudio technieken, digitale fotografie, en veldproductie. Zodra u het programma hebt voltooid, u een graad in televisie-uitzendingen en productie, die in kan u helpen een carrière en posities te houden in verschillende gebieden van de televisieproductie en -uitzendingen, zoals:

De Assistent Producer is een van de beslissende functieprofielen die de motor in de rijmodus houden door veel van de functies bij te wonen wanneer de Uitvoerend Producent geen tijd heeft om te doen. Daarom, werken als assistent-producent, zou je de belangrijkste professional die ondersteuning en achtergrond onderzoek, samen met het assisteren van de voorbereiding van geschreven en visuele materialen en tijdproducties.

10 dingen om naar te zoeken in een goede live-uitzending of live webcasting oplossing

Het plaatsen van een video op een website was een zeer spannend ding slechts een paar jaar geleden. Nu wanneer mensen naar een website gaan, verwachten ze bijna een video te zien. Nu kunnen we niet alleen een YouTube of andere video en snel post-it op onze website, maar we kunnen ook video direct opnemen van sites zoals MySpace zonder te uploaden of transcoderen. Vrij verbazingwekkende dingen.

Zelfs live internet uitzendingen heeft een lange weg afgelegd. Slechts 3 of 4 jaar geleden, om een kwaliteit live-uitzending te doen via het internet vereist dure apparatuur en dure tech mensen aan te sluiten alle draden. Gelukkig, zoals de meeste dingen op het internet, technologie blijft steeds beter en beter.

Ze slaan al uw videobestanden op en upgraden de toepassing aan hun kant, zodat u altijd de beste en nieuwste hebt en uw computer niet met grote mediabestanden verrommelt. Hoewel live-uitzendingen het meest geschikt zijn voor breedbandverbindingen, moet u de mogelijkheid hebben om uw uploadsnelheid aan te passen aan kijkers met tragere verbindingen.

Dit is een biggy! Het doen van lange live-uitzendingen kost veel voorbereiding en tijd en de mogelijkheid om ze uit te sturen als links of insluiten ze op uw website is van cruciaal belang om gebruik te maken van uw tijd. Flash is een iets lager formaat dan Windows Media, maar flash is geïnstalleerd op 95% van alle computers en is compatibel met zowel Macs en pc’s, garanderen dat uw uitzending kan worden bekeken door de meeste mensen.

Tegenwoordig zijn een breedbandinternetverbinding, webcam en een provider van broadcast-solution alles wat je nodig hebt. Als u een digitale videocamera (het soort dat u zou kunnen nemen om het strand om de kinderen te filmen!) krijg je betere kwaliteit, maar een webcam zal ook werken. Het gebruik van een webcam met een ingebouwde microfoon is het beste in mijn ervaring.

Waar te zoeken naar broadcasting jobs in de 21e eeuw

We zijn al aan het einde van het eerste decennium van de 21e eeuw, en radio, tv en internet omroep banen zijn niet uitgestorven. Sommigen zeggen dat er minder beschikbare radio-en tv-uitzendingen banen in het komende decennium, maar anderen het niet eens.

Met de push voor hoger onderwijs en gespecialiseerde vaardigheden wordt het onderwijs in de omroep zeer gewaardeerd. Wat doet men met een omroepopleiding? Waar moeten pas afgestudeerden heen om de beste uitzendbanen in de Verenigde Staten en daarbuiten te vinden?

Omroepscholen en journalistiek afdelingen hebben allemaal arbeidsbemiddeling middelen voor aankomende afgestudeerden en nieuwe afgestudeerden. Echter, als deze leads zijn niet genoeg of bieden niet het type job afgestudeerden willen, zijn er andere middelen. Huidige kranten en de website Current.org hebben bijgewerkte jobboards met de meest recente uitzendtaken, waaronder omroepmanagement, productie, programmering, marketing en ontwikkeling.

Op zoek naar overdracht of ervaring een ander type van de omroep baan? Zoek de website van de Corporation for Public Broadcasting voor televisie of radio banen door de staat. Blader door zendtaken van Alaska tot Virginia en overal daartussenin voor de meest geschikte werkomgeving. Onlangs vermelde omroep banen omvatten nieuws redacteur, senior accountant, executive web producer, en tv-station coördinator. Een andere optie is om te zoeken naar een specifieke publieke omroep netwerk zoals NPR, PRI, PBS, of American Public Media met het uitzenden van vacatures in Minnesota, Californië en Florida.

Een nationale jobbank voor afgestudeerden in de uitzending is CareerPage.org, waarin verschillende soorten uitzendtaakcategorieën worden vermeld. Als u het specifieke gebied weet waarin u wilt werken, u kiezen uit administratie, engineering, nieuws, programmering, promoties, productie of verkoop. Elk type heeft zowel radio- als televisiesubcategorieën. Bovendien kan een werkzoekende een afzonderlijke status selecteren of alle staten doorzoeken.